Емілія Кларк, відома своєю роллю Дейенеріс Таргаріен в сералі "Гра престолів", невдовзі знову постане на великих екранах оголеною.

Знаменита актриса знялася в кримінальній драмі "Фатальний зв'язок" (Above Suspicion), в якій присутня велика кількість еротичних сцен.

Роль Емілії Кларк у новому фільмі повністю відрізняється від образу матері драконів з "Гри престолів", який приніс славу акторці. Цього разу раз британська актриса втілила образ жінки на ім'я Сьюзан Сміт - мати-одиначки, яка ледве зводить кінці з кінцями і мріє лише про одне: вибратися зі свого провінційного містечка.

Збідніла і готова на все заради грошей, Сьюзан стає інформаторкою агента ФБР (Джек Х'юстон) і паралельно вступає в неймовірно пристрасні стосунки з власним куратором - молодим, зразковим і одруженим. Як неважко здогадатися, добром це скінчитися не може.

Фільм зняли за однойменним романом Джо Шаркі (1993). Колегами Кларк по знімальному майданчику стали Софі Лоу і Тора Берч.

До слова, Емілія Кларк неодноразово зізнавалася, що для неї не проблема оголитися в кадрі, головне, щоб це було виправдано.

"Іноді потрібні "відкриті" сцени, які можуть розкрити персонажів і їхні історії, як в Вестеросі", - пояснювала актриса.

Емілія Кларк в ролі Сьюзан Сміт, кадр з фільму "Фатальний зв'язок"

Емілія Кларк в ролі Дейенеріс Таргаріен, кадр з фільму "Гра престолів"

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також Кларк різко відреагувала на критику з приводу великої кількості відвертих сцен в серіалах. Актриса заявила, що подібні репліки стали її дратувати. А інтимні моменти вона назвала "частиною реального життя, яку люди чортовськи люблять".

Помилуватись на оголену акторку в новій ролі фанати Емілії Кларк можуть вже з 26 червня - саме в цей день відбулась в інтернеті прем'єра фільму "Фатальна зв'язок".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Емілія Кларк розповіла про стрес через еротичні сцени "Гри престолів": "Я була майже дитиною"

Як повідомляв портал Знай.ua, папараці зняли Емілію Кларк з "коханням всього життя"

Також Знай.ua писав, палка Емілія Кларк зачарувала фото, зробленими для Harper’s Bazaar