Група MOZGI випустила бенгер Chica Bamboni. У TikTok запальний танець під пісню повторили вже багато зірок українського шоу-бізнесу і прості українці.

Фрагмент special-версії синглу група ексклюзивно презентувала 2 липня в прямому ефірі TikTok, запустивши челлендж #chicabamboni, який моментально підхопили топові блогери і зірки.

Прості танцювальні рухи під чіпляючий приспів вже повторили: Надя Дорофєєва, NK, Маша Єфросиніна, Влад Яма з дружиною Ліліаною, Катя Осадча та Юрій Горубнов, Maruv, Оля Полякова, Michelle Andrade та ін. За перший тиждень відео челлендж переглянули за офіційними хэштегам 8 мільйонів разів.

"Сһіса Bamboni– це трек на своєму універсальному мовою, зрозумілою в усьому світі, зі своїм мудом, зі своїм звучанням – зовсім інший. Але в якийсь момент ми зрозуміли, що це і є нові MOZGI. У ньому закладено бажання кожної дівчини бути різною, весь час приміряти на себе нові образи – ми відповідаємо, що це просто, як зняти TikTok", - зазначили MOZGI.

В очікуванні прем'єри кліпу від MOZGI і режисера Алана Бадоєва, можна послухати офіційний реліз на всіх цифрових майданчиках, радіостанціях і YouTube-каналі групи. А ще – приєднатися до #chicabamboni челленджу.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Потап Барських і Бабині влаштували марафон поцілунків.

Як повідомляв Знай. ua, слідом за Каменських, Дорофєєвої, Потапом, Влад Яма з'явився в TikTok.

Також Знай. ua писав, що прийомна дочка Потапа заговорила про заздрість.