Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Емір-Рахмана.

Так, щасливі батьки на честь Дня сім'ї, любові і вірності 8 липня поділилися особистим фотоархівом - випискою з пологового будинку 23 червня. На знімках сім'я не може відвести очей від їх нового члена, цілуючи і підтримуючи один одного, а от обличчя малюка Джамала поки приховує від чужих очей.

Aile. Родина. Family ⠀ Виписка 23.06.2020 ⠀ Дякую за світлини чудовій Яні, яка була зі мною в такі інтимні моменти поділилася радістю Джамала

Фолловери залишилися в захваті: "Які ви ❤️❤️❤️❤️", "Які ви гарні й солодкі😍 Сил і здоров'я вам💕💕💕", "господи, це так неймовірно! Все це доводить мене кожен раз до сліз😭😭😭", "Гарна сім'я👍👍дай Аллах вашій родині щастя і здоров'я 🌹🌹🌹", "Дуже мило,ви чарівні...із святом вас💟", "Безцінні моменти!! Любов❤️", "💐💐💐які ж ви щасливі! ❤️❤️❤️ Нехай і надалі у Вашій родині живе любов та гармонія! ☺️".

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Напомним, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.