Складно уявити, яка кількість шанувальників пише кожен день в директ Instagram зірок, намагаючись привернути їхню увагу. Але не рідкість, коли саме таким чином відбуваються знайомства. Таких щасливчиків не так багато, але і не всі вони, вже при зустрічі, проходять перевірку на адекватність. Які ж основні помилки допускають чоловіки на побаченнях?

На це питання спеціально для Знай.uа відповіла співачка і учасниця дуету "НеАнгели" Вікторія Смеюха.

Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки

Віка не підтвердила, що знайомиться з чоловіками в інтернеті, але зазначила, що їй ближче знайомства на власні очі, ніж віртуальні.

"Самоізоляція нині диктує свої правила. Під час карантину багато хто переключилися з реальних зустрічей на віртуальні: зараз розмова по телефону перетворився на відеодзвінок. Він, по суті, замінює перше побачення. До пандемії це було б жахливо дивно. Але, найважливіше, щоб люди знайшли один одного – якщо комусь так зручніше, простіше, цікавіше – будь ласка, лише б не було депресій і самоїдства на самоті", - прокоментувала артистка.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Вікторія після невдалих особистих стосунків стала більш вибіркова і обережна у виборі нового чоловіка.

"Скажу чесно, мені все ж ближче знайомства на власні очі – я хочу розглянути людину, її рухи і міміку, вдихнути парфум, спостерігати за поведінкою, як він (чоловік) слухає мене і бере участь у розмові. Все-таки, я людина публічна і дівчина обережна – хто знає, які маски носять співрозмовники в Інтернеті", - поділилася зірка.

Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки

Віка пояснила, чому занадто нав'язливий шанувальник не зможе підкорити серце такої дівчини, як вона.

"Часто трапляється, коли чоловік намагається завоювати увагу дівчини – він перетворюється в нав'язливого "сталкера", не дає ні хвилини спокою, ніби зачарований. Не спить ночами, думає про неї, постійно шукає зустрічі, строчить повідомлення. Забуваючи про друзів і роботу, він починає демонструвати їй свій підвищений інтерес, здійснюючи помилку за помилкою. Немає напруження пристрастей, очікування, емоцій, непередбачуваності, які так необхідні дівчині для формуваннї її потягу до чоловіка. Для неї такий дуже закоханий залицяльник – вже не чоловік", - вважає Смеюха.

Нагадаємо, раніше Віка з "НеАнгелів" розповіла, чи змогла пробачити колишнього бойфренда за зраду.

Також Віка з "НеАнгелів" привідкрила завісу особистого життя: про заміжжя і шлюбний контракт.

Раніше Знай.uа склав топ найсексуальніших українських "холостячок", про яких мріють всі чоловіки. Віка з "Неангелів" - одна з найбажаніших наречених.