Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео, вперше показавши 56-річного брата Дмитра і його сім'ю. Так, артист зізнався, що поки їхав по роботі з Москви на 3 дні, рідні та близькі влаштували йому сюрприз. Донька Ліза і дружина Алла навіть зняли на відео, як вся родина чекає зіркового тата вдома, гріючись біля багаття.

Повернення За останні три місяці вперше відлучився по роботі на три дні з Москви. Ось як чекала сім'я, приїхав брат з дружиною і дітьми і влаштували все разом мені сюрприз!

Фолловери залишилися в захваті: "Ліза -блогерка 😂😂😂😘👍🏽)))))))))", "Здорово!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️", "Сім'я важливіше всього! здоров'я Вам і Вашим близьким Максим у вас чудова сім'я 🙏😃", "🔥 🙏🏻раують -Ваші фото-відео від душі, краса 👍🏼 Дітки, бездоганні ❤️👏🏼👏🏼👏🏼", "", "найкраща дорога-дорога додому!!!!!!!👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍", "Всі в телефонах😢", "Саме щастя: місце, де тебе люблять і чекають! Бережіть те, що маєте!😍❤️", "Як у вас по-домашньому затишно. Атмосфера супер.🌼 Ліза блогерка так цікаво розповідає, я аж заслухалась🤗👍".

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.
А ще колишня дружина Володимира Кузьміна розповіла про дітей Пугачової від нього.