Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 53-річна знаменитість виставила забавні кадри з чоловіком Віталієм Борисюком, розповівши, як пара вирішила зайнятися садівництвом на невеликій ділянці землі біля свого багатоповерхового будинку. Так, закохані вирішили посадити яблуню й картоплю, однак замість величезного дерева і купи яблук сім'я отримала урожай ягідок так званої "китайської вишні". Картопля ж, за словами красуні, цвіте без таких неочікуваних сюрпризів.

Домовились з Віталіком @vitaliyborysyuk про експеримент!☝🏻 Висадили в серпні маленьку яблуню,а вродила порічка 😂!Таке буває,але маленький кущик так рясно вродив,що ми тільки раді!👍🏻 А ще посадили картопельку ,вже квітне,колорадських наче не видно🐛.. Тож,навіть у місті,біля будинку,за бажанням,можна виростити непоганий врожай!🧤🥔🍇🍓Гортайте фото✋🏻 Люди,це ж треба!Посадили яблуню,а зростала китайська вишня!Вдома зрозуміла,як скуштувала!🍒 поділилася емоціями Ольга Сумська

Фолловери не пройшли повз: "Оля! Це у вас далекосхідна вишня!!! Я живу на ДАЛЕКОМУ Сході і в мене на дачі ростуть такі😄", "Ну....можна сказати, що це райскі яблучка)))", "Ви молодці! Дуже приємно дивитися і радіти за вашу родину! Милуємося і захоплюємося👏👏👏👏👏👏👏", "Гарна діляночка👍🌷", "Мої улюблені і красиві 💋💋💋:))). Ви чудові :))). Приклад хорошої сім'ї :)❤️❤️❤️.Люблю і поважаю :).".

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.