У суботу, 20 червня, вийшов сімнадцятий випуск українського кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2". Учасники проєкту готували страви для шеф-кухарів першого сезону, билися в конкурсі проти колишніх учасників проєкту, а також почали підготовку до битви чорних фартухів. Про це повідомляє пресслужба СТБ.
Так, у другому випробуванні на кулінарному шоу перемогу здобула команда червоних – команда шеф-кухарів другого сезону. Саме це доводить, що з кожним сезоном підвищується рівень професіоналізму учасників.
Також на битву чорних потрапили: Владислав Єрмаков, Юхим Кравченко, Олександр Цвігун.
Учасникам шоу треба буде пройти конкурс, якого ще не було на "МастерШеф", а саме їм належить створити власний вишуканий напівфабрикат. Шефи приготують страви, залишать їх на 12 годин у дегидраторі для сушіння, і лише після цього судді заллють їх окропом, спробують та винесуть свій вердикт.
ПриватБанк попередив про нові обмеження: що зміниться з 1 червня
Отримали переказ – чекайте листа від податкової: кого "запросять на побачення"
ТЦК записують в ухилянти і подають у розшук чоловіків з відстрочкою: несподівана причина
"Ніколи не потраплять на передову": чому працівники ТЦК не підлягають мобілізації
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом синнабонів.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес Браво показав фото з тренування в спортзалі.
Також "Знай.ua" писав, що зірка "МастерШеф" показала самий простий і смачний рецепт смаженої картоплі.