Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила трепетну серію чорно-білих кадрів з коханим чоловіком, на яких пара ніжно обіймала один одного. Так, артистка видала кілька секретів для гармонії в сім'ї, зізнавшись, що ключ до успіху - постійна робота над собою.

Сім'я - це де тепло і затишно.❤️🥰Де тебе зрозуміють, завжди допоможуть і підтримають. Головне - розгледіти правильного партнера по життю і не поспішати в цій справі, як на мене.😉🧐 А погода і температура вдома вже залежить від самої жінки, її прийнятті та любові себе. Тож перш ніж вимагати від партнера, починайте з себе.🥰😍 Ключ до успіху - робота над собою.👌🏻💪🏼💕 поділилася думками Лілія

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Фолловери не пройшли повз і засипали сім'ю компліментами: "Дуже красиво❤️❤️❤️", "Красива пара", "Як же мені подобається ваша пара 😍", "Такі да! Ви найтепліша мила красива і дуже затишна СІМ'Я!!!❤️", "Які щирі і добрі усмішки😍.Так згідна від жінки багато залежить,але від чоловіка не менше😉", "Даааа! 🤗🤗🤗🤗", "Яка ви пара мімішна🤗❤️😍👍", "Це неймовірна пара💋💓😍", "Милота😍😍😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.