Бурак Озчивіт – популярний турецький актор і фотомодель, отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації знаменитого роману "Корольок – пташка співоча". Ще однією зірковою роботою актора є драматичний серіал "Величне століття", де красень зіграв роль Малкочоглу Балі-бея. Так, артист виставив у своєму Instagram теплий кадр, показавши численним фанаткам, як проводить час на самоізоляції через коронавірус COVID-19.

Чоловік зробив селфі, загадково дивлячись у вікно і насолоджуючись ранковими сонячними промінчиками, примірявши лише футболку і годинник. Шанувальники ж не пройшли повз, засипаючи зірку компліментами і бажаючи йому доброго дня.

Варто відзначити, що незважаючи на безліч прихильниць, серце красеня давно зайняте. У 2014 році на зйомках серіалу "Корольок - пташка співоча" Бурак познайомився з відомою акторкою Фахріє Евджен, а вже в 2015 році почав зустрічатися з партнеркою по знімальному майданчику в серіалі "Кохання, схоже на тебе". 25 грудня 2016 року Озчивіт зробив Фархіє пропозицію руки і серця, а вже 29 червня 2017 року парочка зіграла пишне весілля на березі Босфорської затоки, в розкішній історичній віллі Sait Halim Pasa. 13 квітня 2019 року жінка народила Бураку первістка, щасливі батьки разом виховують сина на ім'я Каран.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.