Даша Квіткова прославилася на всю країну, коли виграла проект “Холостяк-9” на СТБ. Вона активно веде соціальні мережі і дає людям поради, як не зійти з розуму під час самоізоляції. На цей раз Даша порадувала своїх шанувальників підбіркою серіалів, які допоможуть провести час довгими карантинними вечорами. Отже, що ж любить подивитися Квіткова у вільний час?
Перший серіал, який рекомендує Даша – “Справа Крістін Кілер”. Це детектив, заснований на реальних подіях, знятий по справі, яка розслідувалася у Великобританії в 1960-х. Також Квіткова дуже радить “Неймовірне”. Це історія про звинувачення у брехні зґвалтованої дівчини. “Паперовий будинок” – серіал про найбільший в історії пограбування, в якому було скоєно напад на монетний двір у Мадриді.

Даша Квіткова, фото СТБ


Також Даша рекомендує серіал “Розправа”, про жінку, яка пережила напад і готується помститися. “По правді кажучи” – серіал про те, як журналістка змогла викрити небезпечного злочинця. На думку Квитковой варто звернути увагу і на “Сэндитон” – серіал, знятий за незконченному роману Джейн Остін. Також в список улюблених серіалів Даші увійшли “Будинок Квітів”, “Белгравія” і “Блудний син”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що холостяк Іраклій Макацарія опублікував чергову серію відео зі своїх тренувань.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", "холостяк" Добринін влаштував жаркі ігрища з Квитковой на карантині.

Також "Знай.ua" писав, що холостяк Макс влаштував романтичний сюрприз і відсвяткує Новий рік.