Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила несподіване архівне фото, ностальгуючи на карантині у зв'язку коронавірусом COVID-19 і згадуючи, як виглядала на початку своєї кар'єри. Так, артистка доповнила жіночний кадр ще і трепетним віршем однієї з прихильниць про щастя.

Стукала в двері: «Відкрийте, прошу!» Світлом до скла доторкнулася тихо. Квітень дарує холодну весну, Вітер злітає з відкинутих вікон. Сонце постукало: «Прошу, впусти! Я ж бо від чистого серця до тебе!» Хтось кольорові напише листи Ніжну веселку отримати з неба, Трохи надії, любові, життя! «Досить зітхати» - весна на порозі. Віриш чи ні, але відстань проста: Хочеш всміхатись? – Біжи по дорозі, Вікна відкрий, привітайся до хмар, На підвіконні пий каву гарячу. Чуєш, хтось стукає - щастя сповна В світі своєму крізь сонце побачиш! @lenchikk_n 🌸 поділилася творчістю Могилевська

Фолловери ж засипали Могилевську компліментами: "ВАУ!!!! ШИКАРНО!!!", "Супер класно,красотуля!!!❤️❤️❤️❤️💥💥💥", "Красотуля❤️😍👏🙌🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️", "яка Ви гарна 😍💞💞😘😙😘😍😍", "У цьому фото не весна, а швидше спекотна Сахара)", "Гарнюня 🔥", "Неймовірні очі!", "Красуня❤️", "❤️ Надзвичайно!!!".

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".