Медіа-художники з різних країн світу вирішили об'єднатися і створили унікальний мультимедійний проект "Один світ. Одне серце" на підтримку боротьби з коронавірусом.

В різних країнах одночасно відкрилася трансляція анімаційного шоу в знак подяки лікарям і всім, хто бореться проти пандемії. У проекті взяли участь 46 художників з 5 континентів.

Україну в проекті представила міжнародна студія "Magic Innovations".

"Світ зараз об'єднує боротьба з коронавірусом, і ми закликаємо всіх не втрачати надію і бадьорість духу, - коментує Остап Хитрук, представник від України, засновник Magic Innovations. Наша сила в єдності. Добрі слова і, головне, добрі справи, підтримка один одного сьогодні важливі як ніколи. Ми розробили і реалізували проект за власні кошти, щоб передати знак любові і вдячності всім лікарям, які на передньому краї боротьби з пандемією, всім, хто дотримується заходи карантину і залишається вдома, що зупиняє поширення вірусу".

Важливим елементом шоу і його символом стало пурпурове серце. Саме з нього починалася трансляція відео у всіх країнах. Художники намагалися у своїх роботах підкреслити важливість солідарність, єдності всіх людей під час боротьби з коронавірусом.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Повідомляється, що організатори тримали в таємниці місце, на якому транслювалася проекція для того, щоб люди не порушували режим карантину, адже було багато людей, які хотіли побачити шоу в живу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Бенксі ненавидить, коли він працює вдома.

Як повідомляв Знай. ua, помер один з авторів культового мультфільму Том і Джері.

Також Знай. ua писав, що Стівен Кінг розповів, як на його задньому дворі сталася різанина бензопилою.