Популярый українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася шикарним архівним фото, висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19 і закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині. Так, артистка позувала в образі культової художниці Фріди Кало, оголивши груди в досить сміливому декольте.

Приймаю сонячні ванни (десь у своїх мріях)💃🏼🌤
, - поділилася ностальгією Плакидюк. Фолловери ж залишилися в захваті, засипаючи дівчину компліментами: "Однозначно один з найкрутіших образів !😉🔥", "Фріда, чи це ти?🤔", "Розкішна) це в Мексиці🌷?)", "Ех,душа красива😍😅", "розкішна фотографія 👑🥰❤", "Киця-мациця 🌹", "Тільки балкон або приватний будинок рятує насолодитися смачним повітрям (без пилу) і приємним сонечком ❤️", "Гаряча 🔥🐱", "Прекрасна😍💜", "Нереально 😍", "о божеее😂", "Сісі красиві❤️".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.