Відома українська співачка Руслана та продюсер Олександр Ксенофонтов скоро відзначать 25-у річницю шлюбу. Артистка зізналась, в чому секрет її міцних стосунків у програмі "Ранок з Україною".

Руслана не приховує, що за 25 років шлюбу пережила з чоловіком чимало подій. Не обійшлось і без кризових ситуацій, які подружжя успішно пройшло. Тож тепер Руслана впевнена, що знайшла саме ту людину, з якою повинна бути, і це почуття взаємне. Відтак артистка і її чоловік Олександр Ксенофонтов, дорожать шлюбом і не дозволяють скандалам зруйнувати свої особливі і романтичні стосунки.

Руслана Лижичко, переможниця Євробачення 2004

"Ми просто знайшли одне одного і все, не можу пояснити це. Люди часто називають це фатальною любов'ю або фатальною зустріччю. У нас із Сашком було різне, іноді дуже критичні моменти. Але потім ми зрозуміли, що одне без одного не можемо", – зазначила Руслана.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Співачка зауважила, що особливу дату має намір відзначити лише з коханим чоловіком. Руслана влаштує романтичну подорож з коханим, а от де зірки відпочиватимуть – наразі тримається в секреті.

Руслана, фото: Instagram / ruslana.lyzhychko

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нацвідбір на Євробачення-2020 завершився непередбачувано - хто складе конкуренцію Go-A і Jerry Heil у фіналі.

Також "Знай.ua" писав про секс із Данилком, гей-спільнота та залицяння депутата - фіналіст Євробачення зважився на відчайдушні зізнання.