Популярна модель Альона Омович, яку в мережі охрестили українською Кардашьян, підкорила мережу максимально відвертим образом.

Альона Омович

Так, в День святого Валентина Омович поділилася у своєму мікроблозі в соціальній мережі Instagram пікантним знімками, похвалившись величезним букетом червоних троянд.

Так, на фото дівчина зображена в прозорому чорному боді, панчохах і з милим обручем на голові з вушками та бантиком, як у діснеївського персонажа Міні Маус. Модель позує, сидячи на підлозі, широко розставивши ноги, відкривши рот і з захопленням дивлячись на розкішний букет.

"Happy Valentines Day’s ❤️🙉 Хто як відзначає? Діліться 🥳", - підписала вона знімок.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Скріншот, Instagram

Деякі шанувальники відповіли на запитання моделі, однак більшість віддала обурення на адресу Омович через відфотошопленного букета.

"Навіщо букет фотошопити 😂", "Ка*ець троянди попливли та ламінат від шаленого фейстюна))", "Не бачу нічого поганого в фотошопі для краси фото, але якщо це зроблено акуратно. А так, підлога та шафа помітно попливли", "Альон а навіщо квіти фотошопити?", "Олено, ви спеціально букет фотошопом зіпсували щоб коментов більше було ?))", "Які ж ви всі злі , ну відфотошила, значить так треба було , то вам, бл*дь, яка різниця ? На свої фотки дивіться , може фотошоп теж не завадить ) Альон, не звертай уваги , фотка вогонь , втім , як і завжди. 💋", "Боже, ще й придивляються у кого там що попливло🤦🏻‍♀️", "Талія тонша, ніж обсяг голови?! Нічого собі 😅 дуже худенька)", - відреагували користувачі мережі.

Коментарі, Instagram

Коментарі, Instagram

Коментарі, Instagram

Коментарі, Instagram

Коментарі, Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Альона Омович розповідає в мережі про свої операції – вона вже зробила собі обличчя і груди, а нещодавно вшила силікон ще і в сідниці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Альона Омович похвалилася на своїй сторінці в соціальній мережі наслідками чергової пластичної операції.

Також "Знай.ua" писав, що Альона Омович знову показала публіці свої силіконові принади.