Народна артистка України Ольга Сумська прокоментувала новину про те, що вдруге стане бабусею. Її старша донька - Тоня Паперна - нещодавно розсекретила вагітність, опублікувавши пост в Instagram.

У розмові зі Знай.ua акторка поділилася деталями про стан доньки. За словами зірки, Тоня повідомила їй про другу вагітність раніше, але все одно ця новина стала приємною несподіванкою.

Ольга Сумська з донькою Тонею

"Ми трохи приголомшені були, тому що Євочка (перша дитина Тоні та Володимира - ред.) ще зовсім маленька. Думаю, Боже, у мене все ж таки було більш зручніше, тому що Тоні було 12, коли народилася Ганнуся, і вона ж мені допомагала, і няньчила, а як тут? Мал мала, як то кажуть. Будемо теж допомагати, намагатися вириватися, їздити до неї частіше, тому що тут потрібні няньки", - розповіла Ольга Сумська.

Ольга Сумська з доньками: Тонею та Ганною

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Відомо, що Тоня Паперна вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича. Подружжя вже стали батьками - у 2017 році у них народилася донечка Єва. Наразі бабуся, Ольга Сумська, хвилюється за Тоню, як же вона буде поєднувати акторську професію з материнством.

Тоня Паперна та Володимир Яглич

"Вона дуже хотіла цього разом з її коханим, Володимиром. Власне кажучи, якщо вони вже вдруге вирішили стати батьками, це можна лише підтримати та порадіти за них. Сьогодні актори зважуються на це, поєднуючи материнство і батьківство з шаленим графіком. Їй ще вдалося за час вагітності знятися у двох серіалах", - повідомила Сумська.

Нагадаємо, раніше Знай.ua зміг поспілкувати з Олею Сумською про її доньок, вплив соцмереж та очікування наступних сезонів "Кріпосної". У серіалі вона зіграла пані Софію Косач - мати Олексія, який до нестями закохався у кріпачку Катерину Вербицьку.

Також раніше кореспондент Знай.ua повідомляв, як Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Ауріка Ротару, Наталя Бучинська та інші зірки відсвяткували Різдво у затишному місці у Карпатах.

Крім того, читайте про презентацію дебютної колекції одягу від Ольги Сумської. Колекція складається з довгих суконь з шовку з авторськими квітковими принтами, які намалювали за мотивами картин Катерини Білокур.