В Росії повідомили про похорон актора, який зіграв головну роль в серіалі "Свати". Російський актор Федір Добронравов, який зіграв Івана Будько, одного з головних персонажів у серіалі "Свати", зіткнувся з черговим поширенням чуток про свою смерть.

За словами актора, його вже не вперше "поховали". Такі новини ображають Добронравова і йому боляче постійно це читати. На думку Добронравова, справа не в його висловлюваннях чи життєвій позиції, а в прагненні журналістів до сенсацій. Актор волів би боротися із наклепами радикально, караючи ошуканців за законом, повідомляє Politeka.

"Свати", кадри із фільму

"Я вже так втомився від брехні. Ну, як я поясню своїм родичам, що я живий і здоровий? А якщо не дай Бог щось реально станеться з ними після новин про мою нібито "госпіталізацію" або тьху-тьху "загибель"? Хто буде за це відповідати? Від всього цього прикро і боляче", - обурюється актор. Федір Добронравов

Актор також прокоментував чутки, заявивши, що серіал "Свати" буде мати своє продовження і дію його не закриють, а просто перенесуть в Білорусь. Також у серіалі залишаться головні герої. У "Сватах" з'являться нові персонажі, які повинні сподобатися глядачам.

"Свати", кадри із фільму

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, раніше Валюха зі "Сватів" пояснила, як нездари стають популярними: "Підстьобує..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", містика серіалу "Свати": слідом за улюбленцем Іваном Будько Квартал 95 втратив ще одну зірку кіно

Також "Знай.ua" писав про фатальні зйомки серіалу "Свати": Квартал 95 втратив ще одну зірку кіно