Ведуча програми "Ревізор Х" на Новому каналі, кулінар Юлія Панкова поділилася своїм рецептом печива макарон. Вона пояснила, що макарон та макарун насправді це два різних десерти. Макарон є символом Франції, але це маленьке кольорове печиво-безе прижилося у всьому світі. Ним полюбляють смакувати, як дорослі, так і діти.
"Багато хто вважає, що цей десерт дуже важко готувати. Насправді нічого складного! Головне – мати гарний настрій та вільних 40 хвилин. У деяких частинах Франції макарон називають "різдвяний десерт". Тому рекомендую і вам його приготувати на Новий рік або ж Різдво. Він легкий та смачний!"
Інгредієнти:
3 білки
1 дрібка солі
125 г мигдального борошна
125 г цукру
Спосіб приготування:
ТЦК затримали й не випускають: план дій від юристів
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Духовку потрібно розігріти до 180 градусів. Збийте в піну білки з дрібкою солі. Змішайте з мигдальним борошном і цукром до отримання однорідної маси. Ложечкою або за допомогою кондитерського мішка викладіть гірки тіста на змащене вершковим маслом і посипане борошном деко. Залишайте немаленькі проміжки, адже при випіканні макарони збільшаться. Випікайте 20-30 хвилин, перевіряючи готовність.
Нагадаємо, як стати зіркою новорічного корпоративу: дизайнерка дала поради, які мало хто враховує
Як повідомляв портал "Знай.ua", так потонув Титанік: Землю накриє "вічна ніч" у 2020 році, астрологи б'ють на сполох
Також "Знай.ua" писав, шалений успіх та повні кишені грошей: кому пощастить у рік Білого щура