Відома українська телеведуча, яка нині активно будує кар'єру в Росії, Регіна Тодоренко приголомшила заявою, що незабаром можу повернутися у проект "Орел и решка".

Тодоренко дала відверте інтерв'ю своїй колезі Ксенії Собчак, яка й запитала її про тревел-шоу, ведучого якого довгий час була саме Регіна.

Тодоренко була здивована обізнаністю Ксенії, але заперечувати не стала. Телеведуча зазначила, що її запрошують прийняти участь у зйомках нового ювілейного сезону шоу.

Регіна Тодоренко, JetSetter

"Це крутий проект. Зараз буде ювілейний сезон, куди запрошують велику кількість зірок. В тому числі й мене", – сказала Тодоренко.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Ведуча також заговорила про те, як війна між Україною та Росією вплинула на її родину. Як відомо, Регіна родом з Одеси. Артистка дуже шкодує про те, що не може разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим, якому заборонили в'їзд до України, приїхати на батьківщину і показати місця, де вона зростала. При цьому вона розплакалася.

"Це дуже важко. Мій чоловік не може приїхати, познайомитися з моїм дідусем. Дуже важка тема. Дуже важко жити у такому стані багато років. Мені правда хочеться приїхати з чоловіком, показати де я жила, для мене це важливо. Де я народилася, де виросла. А його туди просто не пускають ніяк. І з дідусем моїм він спілкується через Skype, тому що 80-річного дідуся вже важко привезти. Ми навіть весілля зіграли в іншій країні, щоб не було жодної прив'язки не до Росії, не до України", - поділилася Регіна в інтерв'ю Ксенії Собчак.

Нагадаємо, Тодоренко в купальнику блиснула схудлою фігурою на райському Балі: "Яка струнка!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші за українців.

Також портал "Знай.uа", красуня Тодоренко вперше заговорила про проблеми зі здоров'ям: "Вік позначається!".