Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільний кадр з хорошим другом, виконавцем Михайлом Хомою, більш відомого як Дзідзьо, трепетно привітавши його з днем народження. Так, 20 листопада артистові виповнилося 36 років, а Оля написала масу теплих слів.

"З днем народження, Михасю @dzidzio! Талановитий і дивовижно чудова людина. Світи і заряджай оточуючих своїм позитивом! Удачі і успіхів у всьому, творчості і любові! Будь щасливий, мій хороший ❤️", - зворушливо підписала Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Кльова пара 💕", "Красивий одяг😍", "Шикарна👍🌷", "Немає межі досконалості, Оля Полякова👍🤗😘💋❤️🌟🌟🌟🌟🌟", "Олічка як завжди шикарна!!!!!!! Михайла вітаю з Днем народження!!!🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.