19-річна донька відомої російської журналістки Тіни Канделакі виявилася власницею елітного спа-салону, який показав виручку в 50 мільйонів — і це тільки за 2018 рік. Про це повідомляє Telegram-канал Super.ru.

Тіна Канделакі з донькою

Так, Тіна Канделакі, судячи з усього, просто не встигала приділяти достатньо часу салону краси в досить елітному житловому комплексі код назвою "Коперник". У даний момент заклад, який знаходиться поруч з Храмом Христа Спасителя, "Музеоном" і "Президент-готелем", наполовину належить її юній доньці — минулорічної дебютантці Tatler Меланії Кондрахиній. Інший же половиною сало володіє давній партнер журналістки.

Тіна Канделакі з донькою

Слід зазначити, що разом з бізнесом Меланія отримала і прагнення до прекрасного, а саме вона, не закінчивши 1 курс факультету журналістики МДУ, перевелася, віддавши перевагу факультет мистецтв.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, що телеведуча Леся Нікітюк похвалилася трепеной серією фото, відправившись в невелику відпустку разом з мамою Катериною.

Як повідомляв портал Знай.ua, раритетні знімки Данилко і Канделакі злили в мережу.

Також портал Знай.ua писав, що екс-футболіст київського "Динамо" Артем Мілевський зізнався, що мав досить тісні стосунки з продюсером російського каналу "Матч ТВ" Тіною Канделакі.