Українську співачку MARUV вшанували нагородою в номінації "Краща російська виконавиця" від телеканалу MTV. Щорічна церемонія вручення премії Європейські музичні нагороди MTV EMA відбулася в Севільї.

MARUV спеціально прибула в Севілью, щоб отримати статуетку. За звання кращого російського виконавця також боролися Face, Little Big, Noize MC, Zivert.

MARUV

Українська співачка жодним чином не відреагувала на нагороду. Проте поведінка MARUV викликала незадоволення у багатьох користувачів мережі через те, що вона отримала нагороду, як російська співачка. Обурення піднялося й через цілковиту мовчанку в офіційному акаунті співачки.

Пізніше директор артистки Кирило Фельдман зробив офіційну заяву, зазначивши, що MARUV не має жодного відношення до Росії.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

MARUV

MARUV

Повідомляється, що на урочисту церемонію вручення премії Європейські музичні нагороди MTV EMA завітали такі поважні гості, як Криштіану Роналду, Даутцен Крус, Пас Вега та інші.

Свого часу найкращою співачкою у Росії була визнана українка Світлана Лобода, за що й отримала премію у Москві. Співачка була відзначена трьома тарілками "Найкраща співачка року" від "Муз-ТВ".

Нагадаємо, раніше MARUV засвітилася у Росії

Як повідомляв портал "Знай.ua", MARUV вирішила показати все, на що здатна, і перелякала українців

Також "Знай.ua" писав, що MARUV вперше показала весільні фото