Після емоційної публікації в соцмережі колишньої дружина співака Віктора Павліка Лариси Созаєвої, молода коханка артиста, 25-річна Катерина Реп'яхова, збунтувалася та різко відповіла на звинувачення.

Під дописом Лариси Созаєвої у Facebook, який вона згодом видалила, Реп'яхова залишила коментар, де заявила, що вся історія, викладена ексдружиною Павліка, не відповідає дійсності. Інформація, яку Сазоєва оприлюднила в мережі, насправді заснована лише на словах колишнього водія Павліка, зазначила Катерина і є "суцільною брехнею".

"Я почну з того, що все, що тут є, суцільна брехня. Вся інформація, яка викладена тут, надана колишньому водієм Віктора, який так само ображений на долю, з очевидних причин. Тому що він колишній !!!"

Репяхова зазначила, що коли Лариса була в шлюбі з Віктором, то відпочивала по два рази на рік, а після того, як він переїхав до нової коханої, Созаєва продовжувала випрошувати у Павлика гроші та просила купувати їй речі. Крім того, зі слів Реп'яхової, музикант регулярно перераховує їм кошти на продукти.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Ви, Ларисо, відпочивали влітку закордоном, взимку на лижах. Ви, Ларисо, при мені просили свого колишнього чоловіка купити то годинник, то куртку (і це нормально). Ви, Ларисо, просили чоловіка купити новий айфон, на той момент, коли він вже пішов з дому. Я свідок того, як Віктор регулярно висилає гроші на продукти. Тисячами. І так було всі 4 роки. Невже не можна знайти гроші й на Макдональдс? Мені здається, вам треба перестати перекладати відповідальність за власне життя на когось іншого", - заявила Катерина.

Дівчина також повідомила, що ніякого боргу в 30 тисяч у неї не було. Більш того, відвідувати дорогі салони краси та подорожувати вона собі дозволяла заовго до стосунків з Павликом.

"Я все дитинство подорожувала з мамою. Завдяки моїй сестрі (не вашому колишньому чоловікові) я маю звичку обслуговуватися в якісних салонах і в принципі доглядати за собою (мені для цього чоловік не потрібний). А ви знаєте, що у мами Віктора є новий телевізор з моєї ініціативи? Вона сама відмовилася від нового телефона, попросивши телевізор. Ви знаєте як Віктор допомагає своїм дітям і онукам? А я знаю", - додала молода кохана співака.

Щоб підтвердити свої слова, Репяхова поділилася в Instagram своїми постами, які публікувала ще до роману зі співаком. На них вона позує в салоні краси, ресторані, а також в аеропорту.

Нагадаємо, екс-дружина Віктора Павліка розказала про його походеньки та показала пікантні фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік відверто розповів, як зраджував дружині

Також Знай.ua писав, Віктор Павлік за крок до весілля заговорив про біду в родині.