Нова дівчина українського співака Віктора Павліка та його концертний директор Катерина Репяхова розвіяла чутки про можливе весілля. Про це пише "КП в Україні".

Вона заявила, що поняття не має, звідки пішли такі чутки, хоча нещодавно заінтригувала прихильників обручкою на безіменному пальці і знімком у білій сукні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Насправді про весілля з Віктором ми навіть не думали. Але якщо це відбудеться, то відзначимо його у вузькому колі. Не знаю, звідки з'явилася ця інформація. В нашому житті не сталися якісь зміни. Ми як працювали, так і продовжуємо працювати. У нас зараз у пріоритеті тільки робота. І все! Інших цілей поки немає", – виправдалася Катерина.

Популярні новини зараз

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Також кохана Павлика розповіла, що фото з обручкою на пальці – це лише подяка "за гарний манікюр".

"В основному всі погані люди відсіялися, а хороші залишилися. Половину негативних людей я заблокувала в соцмережах, навіть тих, хто лайкав негативні коментарі. Навіщо мені хвилюватися? Пишуть, що Віктор залишив сина. Ніхто нікого не залишав! Віктор з сином зараз спілкується частіше, ніж до того, як жив удома", – пояснила ситуацію Репяхова.

Нагадаємо, що Віктор Павлік зараз зустрічається з 25-річною дівчиною Катериною Репяховою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Репяхова заінтригувала прихильників натяком на заручини і весілля.

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік ошелешив прихильників новиною про те, що вже три роки розлучений зі своєю третьою дружиною.