Український гуморист, зірка "Квартла 95" Євген Кошовий зворушливо привітав дружину з їхнім святом.

Ксенія та Євген Кошові – одна з найкрасивіших та міцніших пар в українському шоу-бізнесі. Так зовсім недавно, знаменитусть привітав дружину з річницею їх кохання. Зіркова пара святкує 12-річчя спільного життя.

Про це пише портал Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Відомий гуморист, актор КВК і зірка Студії "Квартал-95" Євген Кошовий зайнятий у багатьох проектах українського телебачення. Шоумен активно постить робочі моменти в соціальні мережі. Однак, іноді там знаходиться місце і для сімейних фотографій.

"Дуже тебе люблю @yalta_k безмежно и до нестями 😘😘😘😘 з нікелево-шовковоим весіллям) 12 років. Хочу ще", - написав Кошовий на своїй сторінці в соцмережі.

Кошевий з майбутньою дружиною познайомився в клубі "Арена". Вже в той час Євген був досить відомий. Але як не раз говорив в інтерв’ю Євген Кошовий його майбутню дружину Ксенію цей факт не вразив. Вона взагалі не бачила в ньому потенційного чоловіка.

За його словами, Ксюшин телефон для нього у її подружки попросив Денис Манжосов, який раніше грав у "Кварталі". Він набрався сміливості, і прийшов привітати Ксенію з відкриттям офіційного сайту танцювального колективу "Фрідом", в якому вона тоді працювала. Того дня вони всю ніч сиділи в ресторанчику та розмовляли, а вже за кілька місяців почаи жити разом.

Весілля Кошові влаштували у символічну дату 07.07.07.

Нагадаємо, Євген Кошовий заявив про свої політині амбіції.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "95 Кварталу" Кошовий відверто розповів про роботу студії без Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що красуні з "Жіночого Кварталу" засипали мережу відвертими знімками з курортів, де вони нещодавно відпочивали.