Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселими підписами. Так і в цей раз Слава вирішила показати спокусливе фото з відпочинку, на якому зображена в неоднозначній ситуації.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, на початку червня стало відомо про розлучення зіркової родини Слави і Едгара Камінських. У ЗМІ просочилася інформація про те, що на розлучення подав саме чоловік. Але, схоже, Слава нітрохи не засмучується з цього приводу. Вона опублікувала нове фото, на якому позує на відпочинку в леопардовому купальнику. Але найбільше запитань викликає дівчина, з якою Слава прийшла на пляж, а потім полізла до неї обніматися.

Едгар і Слава Каминские

Деякі шанувальники припустили, що у Камінської нова любов. Та й сама співачка підлила масла у вогонь підписом до фото. "Я народжена для кохання. В душі АГонь, а в руках мімоза", - написала артистка. Фанати зірки в захваті від цього спокусливого фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.