Українці продовжують вітати ведучого Дмитра Комарова. який взяв шлюб з "Міс Україна 2016" та відомою телеведучою Олександрою Кучеренко.

За словами Комарова, йому непросто було знайти дівчину, яка б повністю розуміла його роботу, але Сашу він вважає ідеальною, повідомляє "1+1" .

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Мені непросто було знайти супутницю життя через свою роботу. Півроку моряк плаває десь, не кожна дівчина витримає. Саша — моє золото, яке повністю розуміє це. У нас жодного разу не було розбіжностей щодо того, що я їхав. Зараз також планується від'їзд на кілька місяців, ми абсолютно спокійно про це говоримо. Це не є якась проблемою для нашої родини", — запевнив Дмитро.

Популярні новини зараз

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

У свою чергу Саша підтвердила, що з розумінням ставиться до роботи чоловіка. та з нетерпінням чекає його додому.

У пари досить велика різниця у віці - 14 років. Проте вони обоє підтверджують, що цього не відчувають. А Дмитро зізнався, що з настільки молодими жінками він не мав стосунків раніше.

"Взагалі немає відчуття, що така велика різниця у віці. Я насправді ніколи не спілкувався близько з дівчатами, настільки молодше мене. Але відчуваю себе на рівні з людиною по розуму. Ми абсолютно розуміємо один одного. Нам завжди цікаво разом", — поділився Дмитро.

Днями Комаров відсвяткував 37-річчя. І кохана Саша приготувала йому дуже романтичний подарунок. Пара провела вікенд у Німеччині, де Кучеренко організувала для Дмитра романтичну вечерю та політ на найбільшій повітряній кулі.

Нагадаємо, Дмитро Комаров розповів, як лікар "відфутболив" важкохвору дитину: "Нехай вона хоч здохне тут".

Як повідомляв портал "Знай.uа" український телеведучий Дмитро Комаров знявся в спокусливій фотосесії з оголеними красунями.

Також "Знай.uа" писав, що Комаров подарував можливість подорожувати 21-річному українцю, якого злий рок посадив в інвалідне крісло.