Популярний український гурт "Антитіла" представив свою нову відеороботу Symphony (TBRG Open x Clean Bandit - Official Cover).

Відео з'явилося на офіційному каналі гурту в Youtube та на сторінці в Instagram.

"Кліп та пісня створені у співпраці з володарем Греммі, гуртом Clean Bandit. До "Антитіл" звернулися представники британського гурту та запропонували приєднатися до міжнародного проекту, в рамках якого необхідно було створити власну, українську версію відомої пісні. "Антитіла" погодилися і два гурти об’єдналися задля музичного експерименту в Україні", - йдеться в дописі Тополі.

Варто зазначити, що першими відеороботу і пісню Symphony (TBRG Open x Clean Bandit - Official Cover) вже почули наживо прихильники гурту "Антитіла" 25 травня під час масштабного концерту на "Арені Львів", який розпочав стадіонний тур Hello містами України.

Експерименти у спільній роботі гуртів не обмежилися музичною частиною, а й проявилися у відеороботі. За задумом режисера Юджина "Антитіла" зняли роботу про те, як відбуваються знімання кліпів.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

"У нас було непросте завдання – зняти кліп на пісню Symphony, оригінал якої – це світовий хіт і на YouTube має 800 мільйонів переглядів. Було близько п’яти ідей, з яких ми зупинилися на найсміливішій. Такий стиль знімань не властивий нашому шоу-бізнесу, у нас прийнято, щоб все було в рамках "формату", кліпи в тому числі. Але я завжди хотів показати глядачам, як виглядає процес знімань очима режисера, і яка величезна праця цілої команди людей стоїть за створенням фінального ролика. Упевнений, у багатьох зміниться сприйняття після перегляду кліпу", – поділився режисер роботи Юджин.

Нагадаємо, що популярна українська група і улюбленці нового президента України група "Антитіла" зовсім скоро відправляться в стадіонний тур Hello по містах України. Вони довго тримали інтригу і нарешті розповіли про спеціального гостя на своїх концертах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фаворит Зеленського судиться за українську музику: це якась дикість. На популярний український гурт "Антитіла" подали до суду через "тональність у піснях".

Також "Знай.ua" писав, Melovin розповів, як став частиною гурту "Антитіла": допомагати один одному, а не заздрити.