Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Туреччини, куди вирушила відпочивати на травневі та великодні свята разом з маленьким сином і своєю мамою.

На знімку, який опублікувала Регіна, вони з мамою, яка виглядає як подружка, відображені на прогулянці. А у підписі до цього фото Тодоренко зворушливо привітала маму зі святом. Як видно на фото, на пляжну прогулянку Регіна вийшла у бежевому смугастому платті незвичайного фасону, поверх якого накинула світло-оранжевий піджак оверсайз. На ногах у зіркової телеведучої білі кросівки. Її волосся зібране у хвостик і розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж і промениста усмішка.

Мама Регіни Тодоренко, яку звуть Ірина, одягла на прогулянку ніжно-блакитний брючний костюм, під яким у неї біла блузка. Волосся жінки розпущене і так само розпатлане вітром, вона теж посміхається, дивлячись у камеру. Треба сказати, що сфотографовані мама і дочка на тлі неймовірно красивого морського пейзажу.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко ніжно привітала маму з Днем матері. "#деньматери. Сильно люблю @irina_todorenko. Що тут ще додати! Вітаю всіх мам. Після пологів мене запитали: - Ну, як? - Як, як... тепер я свою матусю ще більше люблю і ціную! #регинатодоренко. #регинапутешественница". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати фото телезірки, засипаючи її та маму компліментами.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.