"Світське життя святкує 14 років! 10 травня 2005 року наша програма вперше вийшла в ефір. Одна з перших зйомок у 2005 році — Євробачення в Києві. Пам'ятаєте таке?"

На опублікованому фото Каті Осадчій всього 21 рік, і, варто зауважити, вона дуже змінилася з тих пір. Деякі шанувальники програми зазначили, що з роками народна улюблениця змінилася в кращу сторону: "З віком тільки хорошеєтє. Як дороге вино", "той випадок, коли з віком додалася елегантність і вишуканість", "така молода на фото, не впізнати", "Катя, яка ви красуня, а з роками тільки хорошеєтє", — пишуть коментатори.

Зіркова пара українських телеведучих Юрій Горбунов і Катя Осадча вирушили у відпустку до Швейцарії, звідки діляться яскравими фото.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Катя Осадча та Юрій Горбунов вважаються однією з найкрасивіших і найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Подружжя працює разом і виховують 2-річного сина Івана. Правда, останнім часом фанати Каті стали помічати її кругленький животик і підозрюють, що на сім'ю чекає поповнення. Хоча сама Осадча ніяк не коментує свій цікавий стан, у мережі почали активно обговорювати, кого й коли вона народить.

Нагадаємо, відома українська телеведуча Катя Осадча опублікувала яскраве фото, на якому постала в стильному образі, в якому підкорює іспанську Барселону.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома українська телеведуча Катя Осадча зізналася, як голосувала на виборах з чоловіком Юрієм Горбуновим. Осадча відмовилася зізнаватися, за кого віддала свій голос, однак, заявила, що їх думки з чоловіком Юрієм Горбуновим повністю співпали і вони прогословали за одного кандидата.

Знай.uа писав, Катя Осадча опублікувала яскраві фотографії, на яких постала в стильному образі, в якому прийшла на ефір талант-шоу "Голос країни"