Леся Никитюк не афішує особисте життя, через що ходить багато чуток навколо її обранця і навіть можливу вагітність.

Про це повідомляють ЗМІ.

Прихильники зірки зачасту підозрюють її у цікавому положенні, проте вона у своєму репертуарі лише віджартовується.

Зокрема, зовсім нещодавно Никитюк виклала на власній сторінці у соцмережі фото у платті, обіймаючи круглий живіт. Свій пост телеведуча прокоментувала.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Може, краще втягнути? - милуючись своїм відображенням, розмірковує вголос Леся Никитюк. - Або залишити все-таки? .. Для драматургії!"

Варто нагадати, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому образі в гримерці.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки на зйомках нового сезону розважального шоу "Хто проти блондинок?", що виходить на "Новому каналі".

Нагадаємо, ведуча "Орла і решки" Жанна Бадоєва відверто розповіла про втрату громадянства України. Бадоєва відзначила, що втрата громадянства відбулась через набуття підданства Італії, адже вона раніше вийшла заміж за уродженця Львова і бізнесмена з Італії Василя Мельчініна.

Як повідомляв "Знай.ua", відома українська телеведуча Леся Нікітюк продемонструвала гарячі принади на камеру. Леся Нікітюк опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, на якому показала свою розкішну фігуру у відвертому вбранні.

Також "Знай.ua" писав, що відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила кадр з любою мамою, позуючи в ніжно-рожевій шубці і однакових кедах. Так, артистка зізналася, що зовсім не гребує секонд-хендами і барахолками, а в її гардеробі достатньо і дорогих речей, і дешевих.

Підсумки президентства Порошенко: бездарно втрачений час - Гордон