У четвертому випуску романтичного реаліті-шоу "Холостяк-9" на СТБ було чимало пристрастей і навіть розгорівся перший серйозний скандал. Проект же на цьому тижні покинули відразу дві учасниці.

Тиждень на "Холостяку" був дуже емоційним для багатьох дівчат. Декілька з них були впевнені, що настане кінець і для їх романтичної історії.

Однак без троянд поїхали додому всього дві дівчини – Аня і Настя. Головний герой шоу-Микита Добринін не побачив з цими учасницями можливого розвитку відносин.

Аня, на думку холостяка, так і не змогла висловити Микиті свої почуття особисто, а не на камеру.

"Немає продовження, ми не розуміємо один одного, дозволь я тебе проведу", – сказав Добринін на церемонії вручення троянд.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Варто відзначити, що учасниця і в даній ситуації проявила себе досить холодно і без емоційно. Так, навіть на першій вечірці вона подарувала йому крижане серце.

Крім Ані в четвертому випуску проект покинула Настя. Микита вирішив, що не варто плекати зайвих надій і не займати її час.

"Я не можу тобі дати ті почуття. Вибач, ми повинні попрощатися", – сказав Микита і проводив дівчину в машину.

Настя не приховувала емоцій і була дуже засмучена таким рішенням холостяка. Вона впевнена, що тільки почала розкриватися і вони провели прекрасне побачення в Єгипті.

Також в четвертому випуску холостяк Микита Добринін відправився з учасницями на Кіпр. Телеведучий вирішив організувати однієї з дівчат романтичне побачення на острові кохання, де, за легендою, вийшла на землю з морської піни богиня Афродіта. Для прогулянки по античним пейзажам Микита обрав Софію.

Нагадаємо, Холостяк Добринін завів таємну інтрижку, порушивши всі правила. Учасник шоу "Холостяк" Микита Добринін завів близьку зв'язок з однією з дівчат, порушивши правила проекту.

Як повідомляв Знай. ua, холостяк Добринін обдурив всіх, назріває жіноча битва. У новому випуску глядачів очікує скандальне викриття.

Знай. ua писав, що холостяк пустився у всі тяжкі. Головний герой Микита Добринін напередодні вручимо кільком дівчатам заповітну троянду.