Відомий український співак Сергей Бабкин часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно артист виставив трепетні кадри з дружиною Сніжаною, ніжно привітавши кохану жінку з річницею весілля. Так, знаменитість зізнався, що рівно 10 років тому його життя набуло зовсім іншого значення. Варто відзначити, що зараз щаслива подружня пара чекає третю дитину, і це буде хлопчик.

"27 березня міжнародний день Театру! Професійне свято всіх, чиє життя так чи інакше пов'язане з театральним мистецтвом. Але я був би не я, якщо б сказав інакше.
Рівно 10 років тому, в моєму житті, 27 березня стало мати зовсім інше значення. Не міжнародне, а дуже особисте. ❤️ В цей день ми з Сніжкою вийшли з Загсу, розгорнули паспорти на сторінці зі штампом про шлюб і сфотографувалися. Це був 2009 рік. Всі подробиці цього дня читайте у @snezhana_babkina в Instagram. Вона ідеально описує наші події!", -поділився радістю Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "Обличчя 😀😄😄😄😄 классс!", "Як красиво!!!! 👍 Зі святом!!!!!💝💖💖", "😍 Вітаю! Ви такі суперскі, фото класнюче 👍💕💕💕💕", "Які модні 😁😍🌹🌹🌹", "Які милі фотки😍 Вітаю".

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.