Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраву фотографію, на якій постала в сяючому образі.

На знімку, який з'явився в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в легкій спортивній толстовці з принтом у вигляді цифри 38 на грудях. Ця кофта складається з трьох кольорів – чорного, білого і зеленого. Волосся Каті зібране в акуратну зачіску, на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. На цьому фото Осадча як би робить селфі на новий телефон, який, власне, рекламує.

"Прогрес не стоїть на місці, поки футурологи розповідають про надлюдей, що будуть серед нас вже за 20 років, корпороцаціі продовжують випускати все нові смартфони з надможливостями. На @rozetkaua їх вже розкуповують як гарячі пиріжки. @samsungua серія M20. Стильний, сучасний, великий екран і те, за що я завжди поважала Samsung - крута камера, що робить ідеальні знімки навіть вночі. Бонус на додачу - потужна батарея, тобто не вимкнеться телефон в найважливіший момент", - радо написала Катя Осадча.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників телеведучої, фолловери почали засипати Катю Осадчу компліментами в коментарях. Але знайшлися і ті, хто хейтить телезірку, адже тут вона рекламує телефон однієї марки, а сама користується зовсім іншим.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Дуже гарно вийшло", "А чому ви тоді iPhone користуєтеся?", "Хороша рекламка", "Красива", "Фішка: рекламувати Samsung, а користуватися iPhone", "Така світла і весняна!", "Красуня", "У мене такий, гідний уваги", "Звичайно, як пиріжки, у людей грошей нікуди дівати", "Всі фотки були з iPhone, а тепер рекламуєте Samsung, гроші творять чудеса", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.