Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фотографії, на яких постала на відпочинку у сонячній Італії.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в легенькому чорному платтячку, яке оголило довгі стрункі ноги Каті і підкреслило підтягнуту фігуру. Осадча зібрала волосся ззаду, на її очах величезні сонцезахисні окуляри, а на ногах білі кросівки. Катя позує на тлі історичних пам'яток італійській області Апулія. На прогулянку туди Катя пішла не одна, а з чоловіком-телеведучим Юрієм Горбуновим.

У підписі до фотографії Катя Осадча розповіла про свої враження. "Прекрасна #puglia. Мабуть, все життя можна їздити в Італію і відкривати нові місця. Спасибі @hrystia за експіріенс! З Днем народження! #italy #borgoegnazia", - написала Катя. Варто відзначити, що серед фотографій з Італії на сторінці Осадчої є фото з Юрієм Горбуновим, на якому закохане подружжя роблять миле селфі в обнімку.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Фанати почали активно обговорювати яскравий образ Каті і засипати її компліментами в коментарях до фото. "Дуже гарно, молодці", "Так ми і робимо. Вже тут живемо більше, ніж 10 років. Італія прекрасна", "Найкраще, що можна колекціонувати – це ваші враження", "Які Ви класні", "Ви чудова пара! Щира, життєлюбна, залишайтеся завжди такими!", "Фото клас", "Класні фотки! А Вашій сімейній парі благополуччя, удачі, щасливого довгого життя і любові!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.