Співачка Настя Каменських відповіла на питання, чи дійсно вона вагітна від Потапа. Про це передає Clutch.

Останнім часом Потап і Настя Каменсих стали однією з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Вже більше десяти років шанувальники стежать за їхнім особистим життям і намагаються розгадати, чи є між колегами по дуету щось більше. Деякі фанати пішли далі і вирішили, що Потап і Настя давно одружені, і чекають появи спільної дитини.

Потап і Настя Каменських

У вівторок, 12 березня, на YouTube-каналі Зе Интервьер вийшло відверте інтерв'ю з Настею Каменських, в якому вона вперше прокоментувала чутки про свою вагітність від Потапа.

"З Потапом ми дуже часто зустрічаємося. Потап мені написав одну пісню, другу. Він підтримував мене, коли ми їздили в тур. Ясна річ. Але я не вагітна. Ніколи в своєму житті не народжувала. Не робила абортів. Я взагалі ще в цьому напрямку не розродилася. Я сплю з чоловіком, а не жінкою. Я просто не хочу ділитися зі світом своїм особистим життям. Я знаю, що всі хочуть про це дізнатися. Постійно запитують одне й те ж. Але мені так приємно вас мучити", - розповіла Настя.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Всупереч старанням інтерв'ювера і надіям фанатів, Каменських так і не розповіла, чи є роман між нею і Потапом. Вона зізналася, що поки що не готова розкривати всі карти і відсунути завісу таємниці над її особистим життям. Її можна зрозуміти, адже тоді журналісти просто не дадуть Каменських проходу.

Варто відзначити, що спростовувати свої стосунки з продюсером Каменських теж не стала. Це означає, що прихильникам залишається продовжувати стежити за її особистим життям і "вишукувати" у ній присутність Потапа.

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яку шанувальники підозрюють в романтичних стосунках з Потапом, розповіла, хто дійсно є її коханою людиною.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських похвалилася трепетним фото з Потапом і показала спільну підготовку до літа.

Також Знай.uа писав, Настя Каменських затьмарила закордонний курорт чарівною посмішкою.