Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала в мережу дуже гаряче фото. Артистка сфотографована на вулиці в красивій декорації, але найбільше уваги дісталося вогненно-яскравій сукні зірки. Для фотосесії Анна Сєдокова одягла довге помаранчеве плаття зі спокусливим вирізом в зоні декольте і пікантним вирізом на нозі. Волосся співачки розпущене і красиво укладене, на її обличчі яскравий макіяж і млосний вираз, вона дивиться в камеру.

У підписі до фото Анна Сєдокова поділилася планами і повідомила про концерт у Дубаї. "7 березня мій концерт в Дубаї в @mirage.dxb. А потім залишуся там, а це означає, що через пару днів, моя стрічка наповниться яскравими кольорами і красивими фото. Такими, як це. Спасибі. Photo @skardova. Makeup @letsmakeupwithannа. Сукня @ErinaKuznetsova", - написала Сєдокова. Шанувальники Анни не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на її сторінці. Артистку засипають компліментами в коментарях.

"Шикарна", "Богиня", "Красуня", "Нереальна", "Чекаємо нових фоток", "Богиня краси!", "Шикарне фото", "Нереально, ніби полум'я ззаду", "Чекаємо-чекаємо-чекаємо! Підірвемо!", "Кличте пожежних, Анна просто вогонь", "Дуже красива", "Плаття гарного кольору, ну дуже красиве", "Дуже красива", "Неймовірна", "Я думаю, що Ані в активному пошуку чоловіка, швидше за все, після таких фото пропозицій буде багато!", "Все правильно Аннечко, нічого соромитися", "Так тримати!", "Відмінна фігура", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".