Після розлучення знаменитий спортсмен і зірковий тренер проекту "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков не може забути дружину Марину. Про це пише Clutch.

Одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу, Марина і В'ячеслав Узєлкови, нещодавно приголомшили прихильників новиною про розлучення. Подружжя прожило разом 22 роки і виховувало двох дітей. Рішення далося непросто обом, але знаменитий боксер, схоже, особливо сумує за дружиною та дітьми.

Днями Узєлков опублікував у Instagram зворушливі фото з донькою Олівією і сином Робертом. У хештегах під кадрами тренер висловив усю біль і смуток з приводу розставання з дружиною, адже тепер він став набагато рідше бачити дітей.

"Навіщо? #дети #развод#обида #узелков #uzelkova #uzelkoff_official#uzelkov #семья #любовь #любимые#счастьеесть #память".

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Швидше за все, В'ячеслав хотів звернутися особисто до Марини, тому що коментарі до посту він закрив. Раніше Узєлков вже публікував схожий пост зі знімками дружини і дочки.

"Життя дуже суворе, але любов завжди є. #любовь #жизнь#жизньпродолжается #семья #дети#узелков #зваженітащасливі #uzelkoff_official # uzelkov!.

Нагадаємо, зірковий тренер і колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Узєлкова нарешті прийшла до тями після розриву. Вона заявила про те, що готова почати нове життя. Одним з перших починань на шляху до нового життя Марина вважає зміну прізвища.

Раніше Знай.uа повідомляв, тепер уже колишня дружина відомого українського боксера і тренера шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслава Узєлкова Марина Боржерская вперше розповіла про розлучення після 19 років спільного життя.

Також Знай.uа писав, В'ячеслав Узєлков прокоментував новину про своє розлучення і відповів на великий піст Марини Узєлкової в Instagram. В'ячеслав також зробив публікацію, заявивши, що як і раніше любить Марину.