Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в образі інопланетянки, принаймні, так здалося деяким фанатам зірки.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує в незвичайному вбранні в рамках фотосесії для української редакції модного глянцю Vogue. На знімках Тіна Кароль з'явилася на огляд публіки в образі спокусливої інопланетянки. На ній топ або плаття без бретелей – розглянути це на фото не можна – вона прикриває зону декольте руками з хутряними накладками. А ось на голові Тіни Кароль немає звичної копиці білявого волосся – замість цього видно світлу шапочку з коротким хутром і незвичайної форми. На обличчі артистки яскравий макіяж, вона млосно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Тіна Кароль повідомила, що знімалася для журналу Vogue. "Ph @vogue_ukraine. Style @juliepelipas. #tinakarol #тинакароль", - написала співачка. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Декому здалося, що співачка схожа на інопланетну жінку.

"Дуже красива", "Краса", "Тіна, я в шоці, просто шикарна", "Схожа на інопланетянку", "Дуже непередбачувана жінка", "Приголомшлива", "Неймовірно красива", "Ідеальна", "Яка ж ви прекрасна", "Дуже красива, королева", "Твоя краса не знає кордонів", "Яка ж ти приголомшлива", "Найпрекрасніша", "Неземна", "Дуже красива", "Хочу зізнатися вам у коханні", "Прекрасне диво", "Несподівано", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Тіни Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.