Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка довела, що час над нею не владний. Ольга знаходиться у відмінній формі і, здається, знайшла еліксир молодості.

Так, в цей раз Ольга Сумська поділилася з фоловерами фотографією, яку зробила сама десь в гримерці. І, треба сказати, актриса при повному параді. На селфі, яке з'явилося в записі народної артистки, вона постала на огляд публіки в стильному червоному піджаку, під яким видно білу блузку. Волосся Ольги розпущене в красивій укладці, а на її обличчі стриманий акуратний макіяж.

Судячи з підпису до фотографії, селфі було зроблено в гримерці телеканалу "Україна" перед зйомками програми "Без паніки". Так що, в такому вишуканому вбранні і з гарною зачіскою Ольга Сумська сфотографувалася не просто так. Треба сказати, що шанувальники артистки прийшли в захват від її стильного образу. Деякі користувачі запідозрили, що Сумська знайшла еліксир молодості, адже їй вже за 50, але виглядає вона просто приголомшливо.

"Дуже красива", "Прекрасна мила ніжність", "Ви дуже талановита актриса", "Вітаю вас", "Красуня", "Шикарна як завжди, радий, що знайомий з таким професіоналом своєї справи, захоплююся що знайомий з Ольгою Сумською", "Красуня наша", "Оля, Ви красуня в будь-якому образі", "Приклад для багатьох, еталон жіночності і неймовірної краси", "Ви неймовірно чарівна", "Гарна, наче квітка", "Олечка, Ви як завжди прекрасні і дуже красива. А волосся і колір волосся просто шикарні", "Приклад для багатьох жінок", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до навідомішого образу.