Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська частенько ділиться з фолловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська велика любителька селфі, але є в її записі і постановочні та професійні фотографії. Так, цього разу артистка опублікувала саме таке постановочне фото.

На знімку, який з'явився в записі Слави, вона позує на гірськолижному курорті в польському Hotel Arłamów. Камінська вбралася у витончене червоне плаття середньої довжини з пікантним вирізом на грудях. Свій образ співачка доповнила чорним піджаком і аксесуарами. Волосся Слави розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала червоною помадою.

Камінська зображена біля зеленого куща, хоча і знаходиться на засніженому гірськолижному курорті. Артистка не підписала фотографію, але залишила кілька хештегів. Фанати зірки в захваті від її пристрасного і одночасно чуттєвого образу. Шанувальники засипають Славу компліментами в коментарях.

"Красуня", "Найяскравіша зірочка", "Шикарна", "Слава, так класно, що Ви з гумором розважаєтесь", "О, давно Слави не було біля куща, прямо скучили. Як завжди – на висоті і Слава, і кущ", "Богиня", "Давненько не було рубрики «Слава біля куща»", "А кущ так підріс за останній час", "Шикарна дівчина", "Розумна, талановита, красива, сексуальна, з почуттям гумору, прекрасна дружина і мама, і все це в одній шикарній Lady in Red", "Дуже красива", "Ну прям картина маслом. Є дівчинка з яблуками, так і Слава біля куща", "Ой яка краса", "Обожнюю "Славу біля куща", сама не знаю, чому", "Слава, ти бомба секс", "Лялька, але, красива", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.