Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фолловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська велика любителька селфі, але є в її записі і постановочні та професійні фотографії. Так, цього разу артистка опублікувала саме таке постановочне фото.

На знімку, який з'явився в записі Слави, вона позує на вулиці, лежачи майже в снігу. На цьому фото можна побачити приголомшливу фігуру співачки і сексуальні вигини її тіла. Камінська лежить на спині на парапеті між басейном і снігом. На ній ледь помітно купальник-бікіні. Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в польському Hotel Arłamów.

У підписі до світлини Слава Камінська написала: "Якщо що, це я на вулиці позую, майже в снігу. Чого не зробиш для фотографії". Фанати зірки в захваті від її пристрасного і одночасно чуттєвого образу. Шанувальники засипають Славу компліментами в коментарях.

"Фантастичне фото", "А естафета від Олі Полякової плавно переходить Слави. Ура! Вогонь-жінка", "Дуже класний готель і крута фотка!", "Космічне фото", "Обожнюю цей готель!", "Ви ідеальна", "Круто, не змерзла?", "Слава, ви космічна жінка", "Як це красиво", "Це того варте, красиво", "Божевільна!", "Шикарне фото вийшло", "Що потрібно робити, щоб була така фігура?", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Слави Камінської.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.