Нова зірка українського репу Alyona alyona прочитала фрістайл у ефірі новорічного шоу з Іваном Дорном. Передає Clutch.

Зовсім недавно вихователька дитячого садка з Київської області була нікому не відомою фігурою, але восени 2018 вона буквально порвала соцмережі своїм кліпом "Рибки". Користувачам полюбилася яскрава і безпосередня виконавиця і вже в грудні Олену номінували на премію YUNA 2019.

У переддень Нового року, 31 грудня на YouTube-каналі Годный год вийшов випуск однойменного новорічного інтернет-шоу. У зйомках брали участь молодіжні та популярні українські виконавці: Alina Pash, Constantine, LAUD, YUKO, Олексій Дурнєв, Анатолій Анатолійович, Андрій Шабанов, Володимир Дантес, група Время и Стекло, Женя Галич та Іван Дорн. На торжестві Alyona alyona та Дорн зачитали реп.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Шанувальники в коментарях захоплюються шоу: "Ваня дуже крутий, але те що старався і хвилювався це теж можна побачити. Хлопці молодці. Красива картинка, стильно, смішно. Alyona alyona ще б послухати трохи довше", "Спасибі за цей подарунок на Новий рік. Підняли настрій!", "Це було набагато цікавіше, ніж Блакитний Ургант".

Нагадаємо, що колишня вихователька і українська реперка Олена Савраненко, яка виступає під псевдонімом Alyona Alyona, дала інтерв'ю "Медузі". 27-річна знаменитість розповіла про запрошення виступити в Росії, як до її творчості відносяться діти і чи збирається вона схуднути.

Раніше Знай.ua повідомляв, що скандально відомий український співак Іван Дорн, який досить довго не з'являвся на публіці, разом з датської співачкою MØ і творцем групи Major Lazer діджеєм Diplo випустили спільний сингл "Stay Open". композицій.

Також Знай.ua писав, що вихователька дитячого садка з села Баришівка, яка взяла собі псевдонім Alyona Alyona, презентувала нове музичне відео. Композицію під назвою "Залишаю свій дім" вона вже опублікувала на своєму каналі в Youtube.