Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фолловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська велика любителька селфі, але є в її записі і постановочні та професійні фотографії. Так, цього разу артистка опублікувала саме таке постановочне фото.

На знімку, який з'явився в записі Слави, вона позує, мабуть, в спальні, сидячи за туалетним столиком з великим дзеркалом. Камінська вбралася у витончене червоне плаття середньої довжини з пікантним вирізом на грудях. Свій образ співачка доповнила чорними човниками на шпильці. Слава дивиться в камеру, її волосся розпущене, а однією рукою вона торкається локона. На обличчі артистки яскравий макіяж.

Цього разу Камінська не підписала своє фото і не залишила геолокації до нього, так що шанувальники можуть тільки здогадуватись, де вона так сфотографувалася. Тим не менш, фанти зірки в захваті від її пристрасного і одночасно чуттєвого образу. Шанувальники засипають Славу компліментами в коментарях.

"Сукня – супер", "Шик", "Шикарне фото", "Красиво", "Який виріз", "Дуже-дуже гарна сукня", "Ух ти, вам дуже личить червоний колір", "Чоловікові пощастило", "Сукня вогонь", "Моя зірка", "Сексі", "Завжди в різному стилі. Завжди красива", "Шикарна", "Дуже розкішне фото", "Яка краса", "Ось це точно карамелька", "Одна насолода дивитися на вас, Слава", "Ну от що за неймовірна краса", "Офігенна", "Красуня, дуже гарне фото", - пишуть захоплені шанувальники Камінської в коментарях до її фотографії.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.