Відома українська співачка і тренер гумористичного шоу "Ліга сміху" Оля Полякова частенько радує своїх підписників в Instagram новими фотографіями. Ось нещодавно співачка викликала фурор в мережі, виклавши абсолютно голі фото на пляжі. Але цього Оле здалося мало – вона продовжує балувати фоловерів яскравими знімками без одягу.

Так, цього разу артистка продемонструвала шанувальникам ідеальну фігуру в білому купальнику. Знімок був зроблений на пляжі в готелі, де відпочиває Ольга, з дуже незвичайного ракурсу "знизу вгору". Таким чином фото вийшло дуже незвичайним і привабливим. На ньому Полякова стоїть під високою пальмою.

У підписі до фото артистка побажала підписникам доброго ранку і повідомила, що її відпустка добігає кінця. "Ще добу і back to reality", - написала Полякова. Фолловери не змусили себе чекати і почали коментувати нову публікацію Олі.

"Обожнюю Вас Оля Полякова, за вашу яскраву індивідуальність, гостроту розуму, активну життєву позицію, звичайно ж за божественні ноги, і чесність з глядачем", "Ви розкішні, Оля! У мене починається депресія з-за Вашої ідеальної фігури", "Оля з вами щось трапилося? Ви напевно захворіли! Дуже зазналися", "Класні окуляри і пальма", "Ви реально найкрасивіша жінка! Не знаю нікого гарніше. І ще така розумна і талановита!", "Боже мій, у тебе просто ідеальна фігура. Все відповідає слову – краса! Суцільна привабливість", - пишуть захоплені фоловерів.

Раніше повідомлялося, що абсолютно гола Полякова спокусила Instagram. Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, нещодавно похвалилася дуже відвертими кадрами із відпочинку. Так, артистка позувала абсолютно голою, показавши фанатам пікантний вигляд ззаду.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.