Відома українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася зі своїми шанувальниками пікантною темою. На своїй сторінці в Instagram зірка розповіла своїм підписникам у соціальних мережах про секрети зваблювання коханих чоловіків. І спитала у жінок, як вони зваблюють чоловіків і якими прийомами користуються.

"Хочу підняти трохи жіночу тему – дівчата, діліться: які у вас методи зваблення коханих чоловіків? По буднях коли вони дуже втомлюються після роботи? З моїх секретних методів – неслухняне волосся, загадковий погляд і стейк!"
– жартівливо написала Лілія Ребрик.

Зірка додала, що ніколи не шкодує теплих слів для свого кохана чоловіка.

"А ще, в домі має пахнути пирогами і коханням", – наголосила Лілія.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Шанувальники охоче відгукнулися на пост телеведучої.

""Ой Лиля, прям мысли мои прочитали. Именно пирогами и любовью должно пахнуть в доме"; "Ванілька і кориця теж дають правильний напрям думкам мого чоловіка. Але то після гарного шматка м'яса"; "Мій секрет -це деруни з м'ясом , піца ,бісквіт та арома свічки"; "Я думаю, Ваши методы рабочие! Важно также удивлять, например, вместо стейка - фаршированная рыба(без костей) или котлетка с неожиданной начинкой!))) Массаж с аромамаслами также хорошая тема"".

Також нещодавно, Лілія Ребрик порадувала шанувальників чудовою фізичною формою і розтяжкою. Про це стало відомо завдяки посту телезірки у Instagram.

Як відомо, 30 квітня Лілія Ребрик вдруге стала мамою.

Дівчинку телеведуча та її чоловік Андрій Дикий назвали Поліною. Не минуло й 3 місяців з моменту пологів, зоряна мама поїхала на відпочинок з сім'єю. Для цього українська зірка Лілія Ребрик вибрала сонячну Болгарію.

"У будь-якої відпустки є один недолік - вона швидко закінчується! У Києві дощ, тому ловіть промені сонця з Болгарії. Гортайте фото, вони дуже атмосферні. Болгарія, було чудово. А попереду багато роботи", – написала Лілія Ребрик.

Нагадаємо, Лілія не ховає дитину від публіки, і зараз охоче публікує фото з дочкою. Правда, на них поки що не видно обличчя малюка.

Як повідомляв Знай.uа, українська співачка Світлана Тарабарова, яку зовсім нещодавно виписали з пологового будинку, розповіла шанувальникам про те, як вона себе почуває у перші дні материнства. Тарабарова заявила, що вона повністю задоволена своїм новим статусом і дуже щаслива.

Також Знай.uа пишучи, Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість виставила спільне селфі зі своїм нареченим Владом Топаловим. Так, артистка зізналася, що її осінь проходила просто чудово.