Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Ще недавно телезірка приміряла на себе образи нареченої і цариці блиску, як тепер порадувала шанувальників жіночним і сексуальним нарядом.

На фотографії Катя Осадча позує в компанії української співачки Насті Каменських. Обидві зірки позують на знімку в чорних елегантних вбраннях. Підпис до фото свідчить про те, що воно було зроблене на презентації нового альбому Насті Каменських, яка після розпаду дуету з Потапом виступає під псевдонімом NK.

Зазначимо, що Катя Осадча прийшла на світський захід у спокусливому комбінезоні з прозорою вставкою на грудях і шлейфом збоку. Образ Катерина доповнила легким макіяжем і розпущеним волоссям, яке прикрасила масивним обідком, що більше нагадує кокошник.

Шанувальники в захваті від нових фото в записі Каті Осадчої, вони засипали її і Настю Каменських компліментами в коментарях. "Які красуні", "Такі гарненькі наші дівчатка, розумні і сексуальні. Успіхів обом", "У вас дуже гарний комбінезон", "Колір настрою чорний", "У Кемпбелл ноги як у Осадчої, а у Кім попа як в Каменських".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше повідомлялося, що цариця блиску Осадча показала, як потрібно сяяти від щастя. Днями знаменитість красувалася в образі нареченої – у розкішному білому вбранні і милому капелюшку, а тепер і зовсім перетворилася на блискучу леді. Так, у своєму Instagram Катя Осадча опублікувала коротеньке відео, на якому вона дефілює в блискучій сукні в підлогу. На голові телезірки незмінний головний аксесуар – цього разу свій образ Катерина доповнила таким же блискучим обручем поверх гарної зачіски. Своє відео Осадча коротко підписала словами "Блискучий вечір".

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Осадча показала свою справжню любов.