Зріст, вага, параметри фігури

У чудової кароокої брюнетки практично модельні параметри:

  • Зріст: 180 см;
  • Вага: 63-65 кг, за словами Маші, це залежить від настрою.
  • Талія: 62 см;
  • Розмір ноги: 40;
  • Колір волосся: завжди чорний;

Знак зодіаку Близнюки.

У 22 роки Маша важила 85 кілограм і була такою собі пампушкою з шостим розміром грудей, але після схуднення, і цей параметр прийшов в норму. І хоча Єфросиніна сама каже, що її груди вже виглядають не так красиво, як до схуднення, але підтягувати, різати або вставляти щось вона не збирається, так як просто боїться.

Фігура Маші, початок кар'єри

Маша Єфросиніна в році

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Маша Єфросиніна в 2018 році

Біографія

Рідне місто Маші - Керч. У школі добре вчилася, на відмінно, вивчення шкільних предметів давалося з легкістю. У школі Машу любили не тільки подружки і хлопчики, а й вчителі. Після школи вступила здобувати освіту в Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка, на перекладача іспанської та англійської. Жила в гуртожитку, а відчувши себе однією в великому місті, зрозуміла, що з ним треба щось робити. Тому протягом трьох років Марія намагалася знайти своє місце в Києві і приборкати це місто. За словами самої Маші мета була не завойовувати столицю, а просто вижити тут.

Будучи студенткою Маша підробляла, спочатку роздавала флаєри на виставках, а в результаті отримала масштабні проекти. Як і всім, їй траплялися іноді не самі порядні люди, заважав «комплекс провінціалки», юнацька наївність і максималізм.Звичайно ж, у неї були романи, але всі вони закінчувалися однаково, розбитим серцем.

Маша дебютувала як ведуча в молодому віці, їй було всього 19 років, це була програма «Щасливий дзвоник », а пізніше пройшла кастинг шоу« Підйом »і разом з Юрою Горбуновим підірвали вітчизняне телебачення.

Ефросиніна та Юра Горбунов

Як ведуча Маша пройшла дуже багато проектів:

  • Один в полі;
  • Лінія конфлікту;
  • Модний вирок;
  • Фабрика зірок 3 та Фабрика. Суперфінал;
  • Співай, якщо зможеш;
  • Україна сльозам не вірить;
  • Зроби мені смішно;
  • Знайти крайнього;
  • Серця трьох;
  • Мрії збуваються;
  • Прокинутися знаменитим.

Крім того в 2012 році кар'єра Єфросиніної повернула від ведучої шоу до керівника шоу перевтілень під назвою «Шоумастгоуон». Також в 2016 році вела проект «Відверто з Машею Єфросиніною». Це був цілий цикл інтерв'ю, її авторська програма, на яку приходили відомі особистості, розповідали про свої давні мрії, про складні моменти в житті, про те, що їх змінило, тобто про важливе.

Маша - ведуча «Сюрприз, сюрприз!»

У 2017 році вона - ведуча на СТБ «Сюрприз, сюрприз!», соціально-розважальний проект, виконуючий заповітні мрії громадян України. Маша каже, що цей проект став втіленням її професійної мрії.

Також Марія веде свій канал на You Tube, де особливо популярна рубрика «Моя п'ятірочка».

Родина

Батько Маші, Олександр Борисович, був інженером будівельником, проте у 2000 році помер. Мама, Людмила Павлівна, народилася в 1958 році під прізвищем Козлова, за професією економіст, деякий час працювала в Приватбанку, а зараз має свій бізнес. Також у Марії є молодша сестра Єлизавета (1986 року народження). Вона в 2009 році вийшла заміж на сина Віктора Ющенка Андрія, але вже в 2012 році розлучилася.

Маша з сестрою

Національність ... Маша сама зізнається, що в роду у неї були і поляки, і татари, і росіяни. Борис Ефросинін і Павло Козлов (дідусі телеведучої) за фахом були інженерами і працювали на суднобудівному заводі в Керчі, проте після народження Маші протягом 6-ти років жили в Магадані.

Маленька Маша з сім'єю

Маша завжди відгукується про своє дитинство з посмішкою і теплотою. За її словами вдома завжди були дуже ніжні відносини один до одного, любов та ідилія. Батьки її просто обожнювали. «Це була та сама класична сім'я, де за тобою носяться з периною». Вона часто згадує, що папа тільки її завжди брав із собою на риболовлю. А дитинство в Керчі було рожево-ватно-карамельною пеленою на очах.

Зараз Марія одружена з бізнесменом Тимуром Заурбековичем Хромаєвим, 1975 року народження. Він контролює інвестиційну компанію "Арта", заснував і очолює Асоціацію вкладників Зовнішекономбанку СРСР. 16.02.2004 у подружжя народилася дочка Нана, а 25.08.2014 - син Олександр.

Маша з дітьми (з сином і донькою)

Кар'єра

Маша - ведуча з 19-ти років. Її дебютом стала програма «Щасливий дзвінок» на каналі УТ-1. Далі Єфросиніна швидко домагалася популярності, особливо українцям подобалася пара Горбунов- Єфросиніна в шоу «Підйом». Завдяки тандему ранкове шоу навіть отримало премію «Телеріумф», як Найкраще телешоу.

Маша та Горбунов

Марія співпрацювала не тільки з українськими, а й з російськими каналами, наприклад НТВ, Муз-ТВ, ДТВ, вела програми «Фактор страху» і «Мій товстий і бридкий наречений». Також брала участь в ефірі ранкового шоу Британії "Big Breakfast ". Також Маша брала участь в проектах каналу ICTV« Лінія конфлікту »," Зірковий дует "," Один в полі "на каналі Інтер. Також на Інтері була співведучою «Модного вироку» з Оксаною Караванською і Борисом Мойсеевим. А в 2005 році вела «Євробачення» в Києві.

Маша на Євробачення-2005

Маша Єфросиніна стала не тільки телеведучою, а й кілька разів була актрисою. Вперше зіграла журналістку в 2006 році в серіалі «5 хвилин до метро». А в 2007 грала в театрі в комедійному виставі Віталія Малахова "Допомогти так легко, або Звідки беруться діти». Ще в тому ж році знялася у відеокліпі пісні В. Козловського «Ти хотіла».

У 2010 році Марії випала роль ведучої «Україна сльозам не вірить» Костянтина Меладзе. А в березні 2011 року вона була не тільки ведучою, але і керівником шоу, в якому здійснювались бажання звичайних людей, під назвою «Мрії збуваються». У 2014 році Маша знову повертається на Новий канал і веде романтичне реаліті-шоу історію «Серця трьох з Машею Єфросиніною».

Після цього в травні 2014 Маша знову залишає Новий канал і бере паузу, аргументуючи це тим, що хоче присвятити більше часу сім'ї. І в серпні 2014 року у неї народжується друга дитина. Маша готує новий проект і активно займається громадською діяльністю і благодійністю.

Маша з Андрієм Бедняковим на Charity Weekend

У 2016 році в липні Анатолій Матешко, кінорежисер, представив новий серіал, в якому Маша Єфросиніна зіграла головну роль. Серіал називається «Потрійний захист». А в 2017 році Марія стала ведучою «Сюрприз, сюрприз!» На СТБ, де знову виконує бажання українців.

Цікаві факти та чутки

Маша не один раз потрапляла в списки відомих журналів. Наприклад в 2006 році за свою успішну кар'єру і популярність, Марія опинилася в ТОП 100 найвпливовіших жінок країни за версією «Фокуса».

Машу зазвичай характеризують позитивно, її колега Олег Панюта каже, що Маша зробила себе сама, зазначає її разючу працездатність і цілеспрямованість, які поєднуються з душевністю, відкритістю і добротою. Навіть те, що вона потрапила в молодому віці, ще практично дівчинкою, до великого міста не зламало її і не зіпсувало її характер, навпаки, Маша «змогла стати правильною людиною». Сама Марія каже, що дійсно вважає себе успішною, але успіху вона домоглася сама, дуже багато працюючи.

Відзначають і відмінне почуття смаку Єфросиніної, її не один раз визнавали найстильнішою українською ведучою, вона отримала премії ELLE-кумир і Чорна перлина.

Тепер перейдемо до деяких чуток, яких було досить багато в кар'єрі ведучої. Наприклад, в 2015 році в її програмі «Відверто з Машею Єфросиніною» брала участь Слава з групи «НеАнгели». Тоді співачка була вагітна і Маша після ефіру зробила з нею фото на пам'ять. Фото опублікували в соціальних мережах. На цьому знімку Маша «невдало засунула руку в кишеню» і тому багато хто вирішив, що ведуча теж в положенні. Довелося їй розвіювати потім чутки фанатів:

«Особливо уважних прошу не натякати на мій" вагітний "живіт! Це Машенька просто по-дурному засунула руку в кишеню »

Те саме фото з рукою в кишені

Маша веде здоровий спосіб життя, займається спортом, п'є багато води і підтримує дієту. Радить бажаючим схуднути займатися спортом по 1 годині 3 рази на тиждень, будь то кардіо, йога, фітнес або будь-які інші види тренувань.

Фігура Маші Ефросиніної

З'являлися чутки про те, що Маша курить, або почала палити, але вона все спростувала, так як їй потрібно багато займатися спортом і дотримуватися дієти, а як ми знаємо, куріння зводить досягнення в цих сферах нанівець. Більш того, вона разом з ще 29 відомими особистостями, наприклад, зі Святославом Вакарчуком, Клочковою, Чапкісом, підписували в 2008 році маніфест проти куріння.

Улюблені книги:

  • Робін Шарма «Хто заплаче, коли ти помреш?»
  • Антоніо Менегетті «Жінка третього тисячоліття»
  • Шеріл Сендберг «Включайся»
  • Тамріко Шолі «Всередині чоловіка»
  • Емілі Нагоскі «Як хоче жінка»

Улюблені фільми:

  • "Поговори з нею"
  • "Ігри розуму"
  • "Щоденник Бріджит Джонс"
  • "Невидимий гість"
  • "Пропозиція"

Дуже великий фурор справило схуднення Маші на 20-25 кг. Зайву вагу скидала за допомогою дієт і спорту. Після цього почала експериментувати зі своїм стилем. Іноді спливають чутки: то Маша збільшила собі губи, то зробила ліпосакцію, то ще якась пластика, то що у неї вже анорексія. Але все це не більше ніж просто чутки. За словами Маші схудла вона сама, а єдине, що є стороннього, в її тілі, це контактні лінзи. Ведуча за природність і не раз показувала себе без макіяжу. Зараз Єфросиніна дає безліч порад, розповідає про своє харчування, схуднення, якою має бути дієта, розписує підбір продуктів і заняття спортом.

Перевтілення Маші

Особисте життя

Маша вже 12 років живе в шлюбі з Хромаєвим Тимуром, він фінансист, син Заслуженого тренера України та СРСР з баскетболу Зураба Хромаєва. У подружжя двоє дітей, дочка Нана і син Олександр. За словами Маші, вона зустріла Тимура під час душевної травми. Тоді їй було всього 22 роки, а вона вже розчарувалася у всіх чоловіках на стільки, що взагалі поки не хотіла будувати ніякі відносини. Познайомилися вони в 2001 році, у вже через декілька місяців відпочивали в Іспанії в невеликому містечку Бланес. Відпочинок не був ідеальним, але між молодими людьми була така хімія, що вони не помічали цих дрібниць.

Фото з весілля Марії

Маша каже, що вони з чоловіком не полярні, вони перпендикулярні у всіх сферах, в темпераменті, у ставленні до життя. За її словами, в планах Тимура точно не було жінки пов'язаної з телебаченням, яка так сильно хотіла отримати все, відразу і швидко. Але люди змінюються.

Пара провела медовий місяць на Криті, і це був дуже спокійний відпочинок. Всього через місяць після того, як Тимур зробив пропозицію, Маша дізналася про свою вагітність. Так що довелося поєднувати підготовку до весілля з переживаннями і токсикозом, тому вибір і ліг на Крит. Це було саме тихе і мирне місце в світі, тут можна було просто відпочивати і спати.

За словами Маші Тимур просто відмінно справляється з дітьми, вона могла в будь-якому їхньому віці залишити дітей на Тимура і навіть не хвилюватися.

Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим

Фотографії

Майстер-класи та лекції Марії

Єфросиніна до пологів та після

Маша на «Міс Україна 2018»

Доросла Маша з мамою

Маша Ефросиніна в купальнику на відпочинку з сім'єю

Відео

«5 фактів про моє тіло» Маша Єфросиніна розповіла, чого вона найбільше соромиться.

Дивовижна румба Маші Єфросиніної та Максима Леонова на "Танцях з зірками".

Новини

Як повідомляв раніше znaj. ua, Маша Єфросиніна приймала участь в конкурсі краси «Міс Україна 2018 ». Змусило Машу надіти яскраво-жовте плаття те, що її «підкупили» можливістю вибрати претендентку не тільки по зовнішньому, а й за внутрішнім змістом.

Також Маша бере участь у «Танцях із зірками». нещодавно Znaj писав про перші враження Маші від шоу, в якому її партнером став Максим Леонов.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Маша Ефросиніна що затьмарила мережу стильним образом.

Нещодавно Єфросиніна запалила з поліцейським під набридливу пісню.

Також Єфросиніна передала привіт з 19 століття.

Посилання