Старший син відомої української телеведучої Каті Осадчої Ілля 28 вересня відсвяткував свій 16-й день народження.

В честь родинного свята відома ведуча в Instagram виклала фото з сімейного альбому і доповнила фото зворушливими привітаннями.

"Цій дитині з фото сьогодні 16! Так швидко пролетіли ці роки. Ілля, пишаюся тобою, ти виріс саме таким сином, про якого я мріяла", — привітала сина з днем народження Катя Осадча.

Підписники телеведучої залишилися в повному захваті від архівного фото улюблениці з сином.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Вони завалили сторінку Каті численними привітаннями для її старшого сина, а також компліментами для них обох:

"Справді, ви виглядаєте зовсім дитиною. Хоча і зараз вам більше 25 не дасиш. Здоров’я вашому синочку, обом синочкам", "Боже мій! Катю, та ви ж зовсім не змінилися! До речі, дуже схожий на вас малий!", "Вітаю вас з народженням сина! Здоров'я йому, успіхів у всьому і нехай росте вам на радість", "Вітаю тебе з днем народження синочка. Бажаю, щоб твій герой впевнено йшов дорогою удачі і добра, щоб син завжди був іскрою любові в твоєму серці і приводом для гордості у твоєму житті. Схожий на тебе — однозначно!".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Катя Осадча поділилася ніжним знімком зі своїм сином Івасем. Катя Осадча та Юрій Горбунов намагаються оберігати своє особисте життя і рідко демонструють публіці свого сина. Раніше лише одного разу Юрій знявся у фотосесії, вперше показавши обличчя сина.

Варто нагадати, що популярні українські телезірки, ведучі Юрій Горбунов та Катя Осадча, які у лютому минулого року стали батьками маленького Івана, вперше показали публіці обличчя спадкоємця.

Зірковий тато разом з сином з'явилися на обкладинці журналу Viva!. Як відомо, ведучі часто постять домашні знімки в соцмережах, проте обличчя сина так розгледіти фанатам і досі не вдавалося.

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Як повідомляв Знай.uа Кухар, Осадча і Кароль перетворилися на міфічних мавок.

Знай.uа писав, Катя Осадча засвітила бездоганну фігуру на пляжі.