Днями стало відомо, що у Махачкалі скасовано концерт репера Елджі.


Як стало відомо ЗМІ, артист скасував свій концерт в Махачкалі "на прохання організаторів". Виступ мав відбутися 5 жовтня у приміщенні міської філармонії.

Раніше у Дагестані призупинили продаж квитків на концерт репера, організатори тоді послалися на "проблеми".

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще


Варто додати, що у скандал федерального масштабу вилилася скасування концерту Єгора Крида в Махачкалі. Лейблу Black Star довелося скасувати виступ артиста через тиск і загроз жителів Дагестану. На грунті скандалу посварилися глава лейблу Тіматі і дагестанський боєць Хабіб Нурмагомедов, який назвав Тіматі і Крида "чортами" і "петушарамі".


Нагадаємо, популярний російський репер Елджей, який прославився після виходу треку "Рожеве вино", випустив новий хіт. Композицію під назвою "360°" він спочатку опублікував у забороненій в Україні соціальній мережі "ВКонтакте", проте потім трек з'явився і на YouTube.


Пісня вмить піднялася в топ чартів і стала одним з лідерів по пошукових запитах. Шанувальники артиста в захваті від його нового хіта, про що поспішили висловитися в коментарях до треку.

До речі, в березні 2018 року 24-річний співак Елджей випустив свій новий альбом під назвою "Sayonara Boy X", в який увійшли дев'ять треків.

Зазначимо, що Елджей – російський хіп-хоп-виконавець. Неймовірна популярність прийшла до нього в 2017 році, коли пісня "Рожеве вино", записана разом з Федуком, стала одним з головних російськомовних хітів року.


Як повідомляв раніше Знай.ua, російському реперу Тіматі останнім часом тільки й лишається, що відповідати на критику. Після гучного скандалу із Хабібом Нурмагомедовим через концерт Єгора Кріда, на нього "пішов в атаку" ще один боєць UFC - Дмитро Смоляков.

Також Знай.ua писав про те, що під час концерту в Москві, Росія невідомий чоловік напав на американського репера Даніеля Ернандеса, відомого під псевдонімом Tekashi 6ix9ine. Про це повідомляє TMZ.